2-4 Nëntor 2023

Përmbledhja e Konferencës Studentore

Lutemi që ky mesazh t’ju gjej mirë. Teksa reflektojmë mbi momentet e pabesueshme që u shpalosën në Konferencën e fundit të Studentëve të ISTL Albania, me emocion po ndajmë një përmbledhje të momenteve kryesore të ngjarjes dhe përvojave me ndikim që e bënë konferencën vërtet të paharrueshme.

Tema e Konferencës: “Një Udheheqës sipas Zemrës së Perëndisë”

Tema e konferencës, “Një Udhëheqës sipas Zemrës së Perëndisë”, mundësoi diskutime kuptimplote, sesione të rëndësishme dhe një eksplorim të gjallë të udhëheqjes me parime shpirtërore.

Folësit kryesorë: Vizionarë në Veprim

Folësit tanë sollën një pasuri njohurish dhe frymëzimi. Kevin Martin dhe Terri Young ndanë njohuri transformuese që rezonuan me të pranishmit, duke nxitur një ndjenjë qëllimi dhe drejtimi.

Angazhimi i studentëve

Entuziazmi dhe angazhimi i studentëve tanë ishin vërtet të lavdërueshëm. Nga seancat nxitëse të mendimit deri te diskutimet dinamike, konferenca siguroi një platformë që studentët të merrnin pjesë aktivisht në rrugëtimin e tyre mësimor.

Adhurim dhe Reflektim

Konferenca ishte një hapësirë për rritje intelektuale dhe një vend për reflektim shpirtëror. Të pranishmit u mblodhën në momente adhurimi, duke krijuar një atmosferë uniteti, paqeje dhe besimi të përbashkët.

Talent Show 

Shfaqja e talenteve ishte një spektakël i madh krijimtarie. Urime pjesëmarrësve tanë të talentuar dhe një mirënjohje e veçantë për fituesen që mori në shtëpi një Bibël studimi, që simbolizon kërkimin e dijes dhe të kuptuarit shpirtëror.

Komuniteti i ISTL: Një tapiceri diversiteti

Një nga aspektet më të bukura të konferencës ishte komuniteti i larmishëm dhe multikulturor që u mblodh. Fytyra nga prejardhje dhe kultura të ndryshme u ndërthurën pa problem, duke krijuar një sixhade uniteti dhe mirëkuptimi.

Ruajtja e kujtimeve

Lentet e kamerave tona kapën thelbin e konferencës – biseda të gëzueshme, reflektime të thella dhe frymën e unitetit. Rijetoni momentet përmes videos që përmbledh momentet kryesore të konferencës, një udhëtim vizual që përmbledh emocionet e ngjarjes.

Ne shprehim mirënjohjen tonë të përzemërt për të gjithë ata që kontribuan në suksesin e konferencës – folësit, pjesëmarrësit, organizatorët dhe donatorët. Prezenca dhe mbështetja juaj e bënë këtë ngjarje vërtet të jashtëzakonshme.

Lidhu me ne në rrjetet sociale:

Facebook: International School of Theology and Leadership Albania

Instagram: ISTL Albania

YouTube: ISTL Albania

Përshëndetje dhe bekime,

Skuadra e ISTL Albania


Tags

15 vjet istl, akredititim, ceremonia e diplomimit, diplomimi, letërnjoftim, leternjoftim, newsletter


You may also like

Diplomomi 2019 (Buletini )

Diplomomi 2019 (Buletini )

Shtimi i Studentëve (Buletini)

Shtimi i Studentëve (Buletini)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Konferenca e 9-të Naga Movement Europë 14-16 maj 2024


9th Mission Naga Movement Conference Europe 14-16 May 2024