Kalendari

Kalendari i ISTL për 2023-2024

Data

Aktiviteti

29 Shtator 2023

Diplomimi 

16-20 Tetor 2023

Java Shkollore Tetor 

2-3 Nëntor 2023

Konferencë Studenore

13-17 Nëntor 2023

 Java Shkollore Nëntor

11-15 Dhjetor 2023

Java Shkollore Dhjetor

8-12 Janar 2024 

Java Shkollore Janar

5-9 Shkurt 2024 

Java Shkollore Shkurt

4-8 Mars 2024

Java Shkollore Mars

25-29 Mars 2024

Java Shkollore Mars

22-26 Prill 2024
Java Shkollore Prill

14-17 Maj 2024

Konferencë Studenore

20-24 Maj 2024 

Java Shkollore Maj 

17-21 Qershor 2024 

Java e Fundit Shkollore 

Përditësuar: 28 Shtator 2023

Mësoni më tepër për programet dhe kurset tona.

Aktivitete

2-4 Nëntor 2023

29 Shtator 2023

29, 30 Shtator & 1 Tetor 2022

30 shtator - 2 tetor, 2021

Kryengritja

FRANK VIOLA

Në këtë libër, autori bestseller Frank Viola paraqet një propozim radikal për të krishterët. Konkretisht, ne kemi humbur ungjillin shpërthyes dhe tronditës të mbretërisë që predikoi Jezusi, Pali dhe apostujt e tjerë. Viola argumenton se ne e kemi humbur këtë ungjill dinamik, titanik, të gjallë dhe e kemi këmbyer me një ungjill të detyrës fetare ose lejueshmërisë dhe "besimit të lehtë".

shpejti

Finding Jesus in the Storm

JOHN SWINTON

Jeta Frymërore e të Krishterëve me Sfida të Shëndetit Mendor.

Të Rigjesh Karakterin e Krishterë

ROBERT C. ROBERTS

Çfarë mund të na thotë Kierkegardi sot për rigjetjen e një karakteri të vërtetë të krishterë mes korruptimeve të shumëfishta të ungjillit?

Fuqi në Dobësi

TIMOTHY G. GOMBIS

Fuqi në Dobësi, Vizioni i Transformuar i Palit për Shërbesën nga Timothy G. Gombis, me anë të Palit, shpalos një sfidë për shërbestarët që të përqendrohen më shumë te përulësia, dobësia dhe te rruga e kryqit, sesa te ndikimi dhe vetëpromovimi.