Stafi

Stafi

Hervin Fushekati

 Drejtori Ekzekutiv

Eri Ndreca 

Nëndrejtoresha

Aad van der Maas

Dekani Akademik

Enxhi Tashi

Asistente Mësuesi

Jonida Osmani

Asistente Mësuesi

Mariol Dundo

Media

Greta Pina

Asistente Mësuesi & Media

shpejti

Finding Jesus in the Storm

JOHN SWINTON

Jeta Frymërore e të Krishterëve me Sfida të Shëndetit Mendor.

Të Rigjesh Karakterin e Krishterë

ROBERT C. ROBERTS

Çfarë mund të na thotë Kierkegardi sot për rigjetjen e një karakteri të vërtetë të krishterë mes korruptimeve të shumëfishta të ungjillit?

Fuqi në Dobësi

TIMOTHY G. GOMBIS

Fuqi në Dobësi, Vizioni i Transformuar i Palit për Shërbesën nga Timothy G. Gombis, me anë të Palit, shpalos një sfidë për shërbestarët që të përqendrohen më shumë te përulësia, dobësia dhe te rruga e kryqit, sesa te ndikimi dhe vetëpromovimi.