Apliko

Informacioni i Formularit të Aplikimit

Për të aplikuar për kurset tona, ju lutemi shkarkoni këtë formular aplikimi.

Informacioni i Formularit të Referencës

Për të aplikuar për kurset tona, ju lutemi shkarkoni këtë formular reference.

Ju lutemi dërgoni formularin e aplikimit dhe referencën përmes emailit në [email protected] & [email protected] ose dërgojeni me postë në adresën tonë.
Për çdo pyetje mos ngurroni të na kontaktoni përmes formës sonë të kontaktit .

shpejti

Finding Jesus in the Storm

JOHN SWINTON

Jeta Frymërore e të Krishterëve me Sfida të Shëndetit Mendor.

Të Rigjesh Karakterin e Krishterë

ROBERT C. ROBERTS

Çfarë mund të na thotë Kierkegardi sot për rigjetjen e një karakteri të vërtetë të krishterë mes korruptimeve të shumëfishta të ungjillit?

Fuqi në Dobësi

TIMOTHY G. GOMBIS

Fuqi në Dobësi, Vizioni i Transformuar i Palit për Shërbesën nga Timothy G. Gombis, me anë të Palit, shpalos një sfidë për shërbestarët që të përqendrohen më shumë te përulësia, dobësia dhe te rruga e kryqit, sesa te ndikimi dhe vetëpromovimi.

Konferenca e 9-të Naga Movement Europë 14-16 maj 2024


9th Mission Naga Movement Conference Europe 14-16 May 2024