2-4 Nëntor 2023

0  komente

Transformimi i një kombi (Buletini 2)

Unë për herë të parë vizitova Shqipërinë në pranverën e vitit 2017 dhe menjëherë njerëzit dhe mikpritja e shqiptarëve më rrëmbeu zemrën. Si shumë perëndimorë, unë dija shumë pak për këtë vend elastik para se të mbërrija. Duke i rezistuar shtypjes së dhunshme dhe sundimit të huaj për pjesën më të madhe të historisë së saj, shqiptarët më kanë frymëzuar me optimizmin dhe shpresën e tyre për të ardhmen. Si Koordinator i Asociuar për ITEN (Rrjeti Ndërkombëtar i Edukimit Teologjik), unë kam pasur privilegjin e jashtëzakonshëm të bëj partneritet me udhëheqësin vendas me qëllim që të siguroj arsimim teologjik të nevojshëm për grupet e njerëzve të paarritur në të gjithë botën.


Tags


You may also like

Diplomomi 2019 (Buletini )

Diplomomi 2019 (Buletini )

Shtimi i Studentëve (Buletini)

Shtimi i Studentëve (Buletini)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Konferenca e 9-të Naga Movement Europë 14-16 maj 2024


9th Mission Naga Movement Conference Europe 14-16 May 2024