Kalendari

Kalendari ISTL për 2021-2022

Data

Aktiviteti

30 Shtator – 2 Tetor / 2021 

4-8 Tetor / 2021 

Java Shkollore Tetor

1-5 Nëntor / 2021

Java Shkollore Nëntor

6-10 Dhjetor / 2021 

Java Shkollore Dhjetor

10-14 Janar / 2022 
Java Shkollore Janar
7-11 Shkurt / 2022 
Java Shkollore Shkurt
7-11 Mars / 2022 
Java Shkollore Mars
4-8 Prill / 2022 
Java Shkollore Prill
9-13 Maj / 2022 
Java Shkollore Maj
30 Maj – 3 Qershor / 2022 
Java Shkollore Qershor
20-24 Qershor / 2022
Java e Fundit Shkollore

Përditësuar: 9-Prill-2021

Mësoni më tepër për programet dhe kurset tona

Aktivitete

30 shtator - 2 tetor, 2021