Calendar

ISTL Calendar for 2023-2024

Date

Event

September 29, 2023

October 16-20, 2023

October School Week

November 2-4, 2024

Students' Conference

November 13-17, 2023

November School Week

December 11-15, 2023

December School Week

January 8-12, 2024

January School Week

February 5-9, 2024

February School Week

March 4-8, 2024

March School Week

March 25-29 /2023

April School Week

April 22-26, 2024

May School Week

May 14-17, 2024

Students' Conference

May 20-24, 2024

June School Week

June 17-21, 2024

Last Week of School

Updated: 28 September 2023

Learn more about our programs and courses

shpejti

Finding Jesus in the Storm

JOHN SWINTON

Jeta Frymërore e të Krishterëve me Sfida të Shëndetit Mendor.

Të Rigjesh Karakterin e Krishterë

ROBERT C. ROBERTS

Çfarë mund të na thotë Kierkegardi sot për rigjetjen e një karakteri të vërtetë të krishterë mes korruptimeve të shumëfishta të ungjillit?

Fuqi në Dobësi

TIMOTHY G. GOMBIS

Fuqi në Dobësi, Vizioni i Transformuar i Palit për Shërbesën nga Timothy G. Gombis, me anë të Palit, shpalos një sfidë për shërbestarët që të përqendrohen më shumë te përulësia, dobësia dhe te rruga e kryqit, sesa te ndikimi dhe vetëpromovimi.

Konferenca e 9-të Naga Movement Europë 14-16 maj 2024


9th Mission Naga Movement Conference Europe 14-16 May 2024